A műalkotásaik egy részét is aukcióra kellett vinniük, csak így tudtak beköltözni az új otthonukba.


Nehezen élte meg egy jólétben élő amerikai pár, hogy el kellett adniuk a két éve vásárolt kastélyukat és néhány műtárgyukat is, hogy kényelmesen elférjenek az új otthonukban.

Az Unilad cikke szerint az ausztrál tévésorozat, a Real Housewives of Melbourne egykori szereplője, Janet Roach és párja, a gyógyszeripari céget vezető milliárdos, Sam Gance került annyira kellemetlen helyzetbe, hogy egyszerűen el kellett adniuk a kastélyukat, mert már nem tudták hova pakolni az otthoni használati tárgyaikat.

A post shared by Janet Roach (@janetroachhw)

A pár nemrég költözött ki az ausztráliai Toorak-kastélyukból egy vadonatúj házba, amelyet 43 millió ausztrál dollárért (28 millió dollárért) kaptak meg.

Janet és Sam inkább otthagyta a fényűző kastélyt, és átköltöztek a melbourne-i ingatlanjukba, mert ők ragaszkodnak ahhoz, hogy otthon tárolhassák az értékes műtárgyaikat.

A post shared by Janet Roach (@janetroachhw)

Janet azt mondta egy helyi lapnak, hogy a műalkotásaik egy részét aukcióra kellett vinniük, csak így tudtak beköltözni az új otthonukba. Ezeket a műalkotásokat a pár csak sokkal olcsóbban tudta eladni, mint amennyiért korábban megvásárolták.

- mondta Janet az aukcióról, de a valóságshow-szereplő azt is hozzátette, hogy ugyan szomorú volt amiatt, hogy meg kellett válniuk a luxuscikkeiktől, de azért most elégedett, hogy be tudott költözni az új otthonába.

A házaspár egyes luxuscikkei között szerepelt egy 1200 dollár (400 ezer forint) értékű antik szarvasfej és egy pár 19. századi, francia kandeláber 2600 dollár (kb. 860 ezer forint) értékben.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!