Szívroham végzett vele. Öt hónapos babája első karácsonyára készült, az ajándékokat is megvette már.


A 20 éves Caitlin Faulder otthon élt édesanyjával és édesapjával, Kellie-vel és John Faulderrel, valamint kislányával, az öt hónapos Poppyval, amikor november 19-én, vasárnap a kora reggeli órákban

Húga, a 19 éves Charlotte Faulder elmondta, mennyire lesújtotta családját és barátait Caitlin elvesztése. „Olyan fiatal volt” - mondta Charlotte - „egy öt hónapos babát hagyott maga után. Mindenkinek összetört a szíve.” Charlotte elmondta, hogy apját, Johnt vasárnap korán riasztották Poppy baba sírására. „Caitlin hálószobája a földszinten van, és apám lejött és azt kiabálta neki:

De nem ébredt fel." – mondta a HullLive-nak.

„Hívtuk a mentőket, és a kishúgom, aki még csak 14 éves, lejött a földszintre, hogy megnézze, mi történik. Megragadta a babát, és odaadta a nővéremnek,  és megpróbált mesterséges légzést adni Caitlinnek. A mentősök azt mondták: »valószínűleg szívrohamot kapott álmában«. Békésen ment el, nem érzett semmit. Apukámnak is szívelégtelensége van, úgyhogy át kellett vizsgálni őt is.”

Charlotte elmondta, hogy Caitlin már hónapok óta panaszkodott szívtájéki fájdalomra. „Amikor terhes volt, az EKG-ja volt egy kis rendellenességet mutatott, de nem gondolták, hogy komoly lenne a dolog” - mondta Charlotte, akinek testvérei is vannak, Chloe (22), Joseph (18) és Jasmine (14).

A fiatal anya már nagyon várta a karácsonyt, és azt is, hogy visszatérjen a Costa Coffee, rendszeresen járt orvosi ellenőrzésre, de az UH vizsgálat sem mutatott ki semmi rendelleneset.

„Minden nap táncolt - szerette Ed Sheerant és mindenféle zenét, különösen a karácsonyi zenét. Ezen a héten akarta felállítani a karácsonyfáját, és már meg is vette a karácsonyi ajándékokat a lányának, és be is csomagolta őket” – mondta Charlotte.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!