Vannak nehézségek a távolság miatt, de a műsorvezetőnő szerint ez csak erősíti a kapcsolatot. Amikor találkozni tudnak, nagyon intenzív időszakot töltenek együtt.


Orosz Barbara tavaly háromszor is kimondta a boldogító igent francia párjának, és a második otthonukat is megtalálták, de házaséletüknek mégis van egy nehézsége. A TV2 Mokka műsorvezetőjének férje jelenleg nem tud otthon lenni.

– mesélte a hot! magazinnak a tévés.

Ennek ellenére másfél, maximum kéthavonta összehozzák a találkozást, és ezek nagyon intenzív időszakok, mert megpróbálnak minél több időt együtt tölteni.

– vallotta be a lapnak a gyönyörű műsorvezető.

Orosz Barbara szerint a távolság csak összekovácsolja erős kapcsolatukat. „Minden nap rengeteget beszélünk, kölcsönös a rajongásunk. A férjem érzi, hogy mitől pezsgek, milyen kihívások vonzanak és foglalkoztatnak. Pontosan tudja, hogy határozott, küzdő természet vagyok” – mesélte. A házaspár egyébként Badacsonynál találta meg az álomotthonát, a felújítás pedig Orosz Barbara dolga. Azt reméli, a férjének a lélegzete is eláll majd, amikor meglátja a kész otthont.

via Blikk


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!