Az Aranyakkord több mint egy zenekar; egy élő, lélegző művészeti kísérlet. Július 27-én a Városmajori Szabadtéri Színpad ad otthont Kiss Tibi, Vastag Gábor és Gábor Andor “UFO” dalkeltetőjének.

Egy valami biztos: hogy minden bizonytalan, de a Városmajor színpadán mégis összeül három zenész, hogy szerelemből zenéljenek.

Bár az Aranyakkord pár évvel ezelőtt, egy esős januári napon állt össze, mégis azt a pillanatot idézi, amikor a nyári naplemente narancssárgára színezi az arcokat, ugyanis az a fajta zene, ami örömből születik, a legszomorúbb szájakat is felfelé görbíti.

Kiss Tibi, Vastag Gábor “Vasti” és Gábor Andor “UFO” olyan zenészek, akiknek már nem kell bizonyítaniuk, nem hajtja őket a megfelelési kényszer, nincs rajtuk nyomás, hiszen már régen letették névjegyüket a zenei világban. Ez pedig szabadságot kölcsönöz nekik a zenélésben, ami belőlünk, hallgatókból felszabadulást vált ki. Talán ez az Aranyakkord legnagyobb varázsa. Hiszen a zene nem pusztán szórakoztatás, hanem kommunikáció - az Aranyakkord esetében az érzelmi kifejezés egy tiszta formája, ami mentes a show-business világának kötöttségeitől.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!