A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség ugyanis arra tett indítványt, hogy hagyja jóvá másodfokon is a bíróság az ítéletet. L. Tamás bestiális módon baltával végezte ki két lányát, de azt mondta, nem emlékszik semmire.


Jogerősen is tényleges életfogytiglani fegyházbüntetést kaphat L. Tamás, aki 2022 májusában baltával verte agyon az alvó kislányait Aszódon.

A Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség ugyanis arra tett indítványt, hogy a táblabíróság hagyja helyben az ötszörösen minősülő emberölésért elítélt 48 éves gépészmérnök büntetését írta meg a 24.hu.

Mi is megírtuk annak idején, hogy a férfi házassága még évekkel korábban megromlott, ezért a felesége két lányukkal 2018-ban elköltözött, majd kérte a házasságuk felbontását. A bíróság számos szakértő bevonásával vizsgálta az ügyet, majd úgy ítélték meg, hogy sem az anya, sem az apa esetében nem volt feltárható pszichés zavar, a gyermekek nevelésére mindkét szülő alkalmas volt, és egyik szülő részéről sem volt kimutatható veszélyeztető tényező a gyermekek vonatkozásában.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!