Többen is lerázták a tragikus sorsú gyerekek anyukáját, volt, aki azt mondta, meddő vitát folytatnak egymással. Szerinte a hatóságok nem vették elég komolyan a feladatukat.


Újabb részletek derültek ki a tavalyi aszódi brutális kettős gyilkosságról. Akkor egy különélő apa meggyilkolta két tinédzser lányát.

Az édesanya most az RTL-nek beszélt az utolsó napokról. Litpák Zsuzsanna elmondta, miután elköltözött férjétől, minden jogi eszközzel megpróbálkozott, hogy gyerekeit megvédje apjuktól.

A tragédia előtt a férfi egy vasárnap délután nem vitte vissza a megbeszélt időre a lányokat.

– mesélte férje szörnyű tettét Zsuzsanna, aki először semmi rosszra nem gondolt.

Vasárnap este felhívta a gyöngyösi rendőrkapitányságot és elmondta, hogy az ideiglenes bírósági döntés értelmében az apának 17 órára haza kellett volna hoznia a lányokat.

– mondta el Zsuzsa, aki ezután rengeteget telefonált, de eredménytelenül.

Végül bejelentést tett az aszódi rendőrkapitányságon is. A rendőrök megígérték, hogy kimennek a házhoz. Később értesítették, hogy nem látták az autót a ház előtt, és a gyerekei valószínűleg nincsenek ott. Azt csak később tudta meg, hogy nem voltak a házban, csak bekopogtak.

Később a hevesi kapitányságon Zsuzsa részletes bejelentést tett. „Elmondtam a telefonban, hogy veszélyben vannak a gyerekeim, már második napja nem járnak iskolába, vasárnap már otthon kellett volna lenniük. Én szeretnék még ma bemenni és bejelentést tenni” – mesélte.

„Könyörögtem a rendőrnek, hogy vegyenek komolyan, és kezdjék el keresni a gyermekemet, akik most már három napja nem jártak iskolába és vasárnap óta nem tudunk róluk semmit, az négy nap” – folytatta kálváriáját Zsuzsa.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!