Az amerikai hatóságok már április óta nyomoznak ellene. A legfrissebb vádak szerint bűntársaival nőket akartak pornókészítésre kényszeríteni.


Az önmagát nyíltan nőgyűlölőnek valló Andrew Tate-et őrizetbe vették Romániában emberkereskedelem, nemi erőszak és szervezett bűnözői csoport létrehozásának vádjával - írja a Mirror.

A csütörtöki rajtaütést videóra is rögzítették a román hatóságok:

Egy másik felvételen az is látható, ahogy bilincsben vezetik el:

Az egykori kickboxert és valóságshow-szereplőt már több közösségi oldalról kitiltották gyűlöletbeszéd miatt, a Twitterre azután térhetett vissza, hogy Elon Musk átvette a cég irányítását. Ellene és testvére ellen már április óta nyomoznak az amerikai hatóságok, Romániában az a gyanú merült fel, hogy

A botrányos influenszert Tristan nevű testvérével és két másik gyanúsítottal együtt tartóztatták le, és 24 órán tartják őket őrizet alatt, illetve ki is kérdezik őket. Az ügyvédjük megerősítette a hírt, de nem kommentálta az ügyet.

Pár nappal ezelőtt Tate azzal került be a hírekbe, hogy egy provokáló kommentet hagyott Greta Thunbergnek. Azzal vágott fel ugyanis, hogy 33 autója van, és hogy ha Thunberg ad egy e-mail címet, elküldi neki a kocsik adatait és hogy mennyi károsanyagot bocsátanak ki. Thunberg erre viszont nagyon frappánsan reagált, és [email protected] címet adta meg, azaz "[email protected]ársajátéleted.com", ezzel utalva arra, hogy Tate valójában a semmire vág fel.

Tate erre egy videóban reagált, amin romániai pizzás dobozok vannak előtte egy asztalon. A hatóságok számára ez erősítette meg a tényt, hogy Tate az országban van.

Tate-nek már több botránya is volt, a Big Brotherből például azért rúgták ki, mert előkerült egy felvétel, amin megver egy nőt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!