Kicsoda Andrew Tate, aki néhány napja Greta Thunbergbe is beleszállt? És honnan van a mesés vagyona?


Billiárdosnak vallja magát Andrew Tate, a napokban Romániában embercsempészet és nemi erőszak miatt letartóztatott nőgyűlölő influenszer, írja a Daily Mail. Az egykori kick-box-bajnok állítólagos mesés vagyona több részből áll össze: kritpovaluta, drága autók és milliárdos megtekintésű videók is hozzátesznek egy-egy szeletet a 36 éves Tate gazdagságához.

A férfi 14 éves korában vette meg első mobiltelefonját. A pénzt nagybátyja halüzletében kereste, ám ekkor még semmi nem utalt arra, hogy egy nap elképesztő vagyona lesz majd.

Emellett kereskedhetett kriptovalutákkal is, valamint 127 ezer előfizetője van annak az életvezetési „akadémiának” is, ahol havi 39 fontért (17 600 forint) ad tippeket a meggazdagodni vágyóknak.

Tate nem sajnálta mutogatni, hogy van mit a tejbe aprítania. Szinte kizárólag drága ruhákban mutatkozik, drága autókat vásárol és magánrepülőgépen utazik. Egy interjú során a Twitch-en azt mondta, hogy ő „a világ első billiárdosa”.

– válaszolta Adin Ross kérdésére. Ugyan Tate Romániában élt, nemrég két kisebb brit cég igazgatója is lett, bár ezek közül egyik sem szállítja futószalagon a pénzt.

A férfi nyilvános megjelenései a családját is megosztják: vannak, akik szerint saját maga futtatása valójában csak ártalmatlan hóbort, míg mások szerint beteges önreklámról van szó. Hét évvel ezelőtt elhunyt édesapja sakkbajnok volt, akinek tudását mindenki elismerte. Testvérei közül bátyja vele együtt költözött Romániába, míg húgával nem tartja a kapcsolatot. A Tate fivérek állítólag három kaszinót is vásároltak már Bukarestben.

Tate akkor tett szert nagyobb hírnévre, amikor 2016-ban kidobták a Big Brother villából, miután napvilágra került egy videó, melyen övvel ütlegelte barátnőjét. A nő később azt mondta, hogy mindez a belegyezésével történt, és együtt maradtak.

A családtag úgy véli, hogy Tate kiválóan ismeri a világ működését. Képes arra, hogy a saját érdekében manipulálja a rendszert és felkeltse mások figyelmét.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!