Két órás műtétet hajtottak végre Kirill Tereshin, 23 éves internetes celeben, akit hatalmasra pumpált karjai miatt csak az "orosz Popeye" néven ismernek - írja a LadBible című brit bulvárlap.


A sajtóbeszámolók szerint, az exkatona Tereshin egy vazelinszerű petróleumzselét fecskendezett a karjaiba, hogy természetellenes méretűre pumpálja a bicepszeit és a tricepszeit.

Az bizarr implantátum folyamatos fájdalmat és magas lázat okozott a férfinek, aki ennek ellenére is csak azért egyezett bele a műtétbe, mert az orvosok figyelmeztették, ha késlekednek a beavatkozással, lehetséges amputálni kell majd a férfi karjait, de az sem kizárt, meghal.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Кирилл Терешин - Руки Базуки (@ruki_bazuki_official) által megosztott bejegyzés, Jan 22., 2019, időpont: 12:22 (PST időzóna szerint)

Dmitry Melinkov sebész azt mondja, bár közel másfél kiló elhalt izomszövetet távolított el Tereshin karjaiból, csak negyedéig jutott annak az útnak, aminek a végén feltárhatja majd azt a részt, ahová a férfi a zselészerű anyagot fecskendezte. Az orvosnak még legalább három műtétet kell majd végrehajtania Tereshinen.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!