Több kormánypárti politikus egyetértéséről biztosította Nagy Jánost, aki a pénteken elindított petícióhoz nagyon hasonló reményt fogalmazott meg.


Továbbra sem csillapodnak a kedélyek a Borsodban kilőtt svájci farkas körül. Pénteken petíció indult, amivel azt szeretnék elérni, hogy letöltendő börtönt kapjon a bűncselekményt elkövető vadász. Estére már több mint 20 ezren írták alá a követelést, mostanra pedig közel 30 ezren, és a megosztások száma is 60 ezer felett jár már.

A népharag hullámára immár politikusok is felültek. Nagy János, a Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár a petícióban foglalthoz elég hasonló ítélettel büntetné a védett állatot kilövő vadászt. A Facebookon azt írja:

A poszt alatt több kormánypárti politikus is egyetértéséről biztosította Nagyot. Ferencz Orsolya józsefvárosi önkormányzati képviselő, űrkutatásért felelős miniszteri biztos azt írta: „Kedves János, teljesen egyetértek Veled. Ezért szerintem letöltendő börtönbüntetés jár, példát statuálva a jövőre nézve.”

Radnóti Ákos, a Fidesz győri alelnöke egy dühös emoji kíséretében csak annyit közölt: „Remélem elkapják, aki lelőtte!”

Míg Törő Gábor Fejér megyei fideszes képviselő szerint „Rendkívül sajnálatos ügy, bízom a nyomozóhatóság eredményes munkájában!”

Közben a BOON.hu úgy tudja, búvárok a Hernád folyóban megtalálták az M-237-es jelölésű farkas jeladóját. A tetemet továbbra is keresik.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!