A miniszterelnök sajtófőnöke a nyakában lógó belépőkártya alapján az MTVA külsős munkatársa.


Orbán Viktor sajtófőnökének olyan belépőkártyája van, amit csak az MTVA munkatársainak adnak. Mindezt Kálmán Olga vette észre a miniszterelnök péntek reggeli fotóján, ahol Havasi Bertalannal együtt sétálnak a Kossuth Rádió stúdiójába. A Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár nyakában pedig csak egy dolgozóknak járó, „külső munkatárs” feliratú fényképes belépőkártya látható.

„Miniszterelnök úr! Megmagyarázná kérem, hogy mégis hogyan lehet az ön sajtófőnöke az MTVA munkatársa?” – tette fel a kérdést egy facebookos bejegyzésben Kálmán Olga. A DK politikusa korábban sokáig a közmédia munkatársa volt, például a Híradó műsorvezetője is volt.

Kálmán a posztban azt írja, hogy ebben semmi meglepő sincs, hiszen Orbán „az egész “köztelevíziót” arra használja, hogy széthazudja a világot, de eddig legalább próbálták tagadni a kézi vezérlést”. Majd azt kérdezi a kormányfőtől, hogy Havasin kívül is vannak-e még Orbánnak munkatársai az MTVA-ban, és hogy nekik mi a feladatuk.

„Onnan is kapnak fizetést tőlünk adófizetőktől, vagy társadalmi munkában végzik a propagandagépezet irányítását? Várom válaszát, de lediktálhatja az esti híradó szerkesztőnek is, ahogy szokta” – zárja a posztot a DK-s politikus.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!