A kihelyezett kormányülésről jelentkezett be a miniszterelnök a szokásos péntek reggeli interjúra: Orbán azt is elmondta, hogy a NATO-csúcs után a háború el fog húzódni, mert a Nyugat háborút akar.


Sopronból jelentkezett be a miniszterelnök a Kossuth Rádióban, mert ott tartják éppen a NATO-csúcs utáni háromnapos kormányülést.

A miniszterelnök a Blikk szerint kissé rekedtes hangon, gyakran köhögve beszélt, mint akinek folyamatosan kapar a torka.

Orbán arról is beszélt, hogy a NATO-csúcs után a háború el fog húzódni, mert a Nyugat háborút akar. Meg kell érteni azonban Zelenszkijt, képzeljük magunkat a helyébe.

– mondta a miniszterelnök.

"Emberek halnak meg százával, ezrével, én értem, hogy az ukránok bajban vannak, de fontos, hogy ne fogadjuk el a nézőpontot, amivel ők látják a világot, mert aki fegyvert szállít, az bele is kerül a háborúba, a kazettás bombákról nem is beszélve.

- tette hozzá Orbán, aki az inflációról is beszélt.

Szerinte jó pályán van az infláció, már, ha ezt jó pályának lehet nevezni, de a konkrét mérték most nem fontos, a lényeg a csökkenő tendencia.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!