Bár a birtok nem esett teljesen útba, a házaspár elrepült felette. A repülési adatokból ugyanakkor kiderül, hogy nem szálltak le a helyszínen.


Ahogy arról korábban is beszámoltunk, szombaton helikopterrel érkezett Szegedre Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea.

Most a Telex kiderítette: a hatvanpusztai major felé is elrepült az OE-XWY lajstromjelű, osztrák tulajdonban lévő bérhelikopter.

A portál azt írja: a gép szombat délelőtt 10 óra után nem sokkal szállt fel Budaörsről, 10:24-kor Kiskunfélegyháza környékén eltűnt, de az addigi sebességgel számolva nagyjából 10:35-kor érkezhetett meg a szegedi repülőtérre.

Szegedről 14:45 körül szállhattak fel, a helikopter egyenesen Felcsút felé repült, de Alcsútdoboz felett elfordult és elhaladt a hatvanpusztai major fölött. Nemrég derült ki, hogy Orbán Viktor már munkamegbeszéléseket is tart a birtokon.

Hatvanpusztán viszont nem szállt le a helikopter, hanem az etyeki Korda Stúdió felett elrepülve 15:35 körül visszaérkezett Budaörsre.

Maga a helikopter egyébként egy Agusta A109SP Da Vinci az osztrák Glock Aviation kötelékéből, ugyanakkor a cég honlapján nem szerepel mint bérelhető gép. Spotterek az elmúlt években többször fotózták magyarországi repülőtereken.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!