„Először azt írták, tüdőrákom van, majd boldog karácsonyt kívántak. Hihetetlen!” - mondta az egyik érintett.


Az egyik legrosszabb hírt kapták Szenteste előtt egy nappal egy angliai kisváros egyik háziorvosi körzetének betegei: a rendelő karácsonyi üdvözletet akart küldeni nekik, helyette viszont mindenki ugyanazt az üzenetet kapta:

Az SMS-t több száz ember kapta meg egyszerre. Benne még azt is kérték a betegektől, hogy töltsék ki a DS1500 nevű nyomtatványt, amivel a halálos betegségben szenvedők igényelhetik az orvosi ellátásokat.

A félrement üzenet sajnos olyanokhoz is eljutott, akiknél valóban felmerült a tüdőrák veszélye, és az eredményre vártak - írja a The Sun.

Az egyik ilyen beteg az 57 éves Chris Reed volt, aki szerint a párja elsírta magát az SMS láttán, és hiába próbálták hívni a rendelőt, a szám mindig foglalt volt. Végül odament személyesen is, akkor derült ki a tévedés.

- nyilatkozta.

A rendelő ugyan 22 perc múlva már küldte is a bocsánatkérő üzenetet, benne az eredeti, jókívánságos szöveggel, ez már nem igazán nyugtatta meg az érintetteket. A The Sun megkereste a rendelőt is az esettel kapcsolatban, de nem reagáltak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!