Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy SMS-üzenet, amely romba döntött egy házasságot!

Te mit éreznél, ha rájönnél arra, hogy a párod, akivel 30 évig együtt éltél, megcsal? Most következzen egy olyan nő története, akinek egy SMS romba döntötte az egész házasságát, hitét, életét.

"A férjem, aki a legjobb barátom és lelkitársam, immár 30 éve, tévedésből nekem küldött egy üzenetet, amit a szeretőjének szánt." - kezdi a nő a történetét.

"Egy buta állatnéven szólította a másik nőt, és azt írta, hogy szereti. Az eset sokkolt. Mivel a negyedik stádiumú rákos betegségben szenvedek, és nincs kedvem az együttléthez, tudtam, hogy nem tudok mindent megadni neki, de azért igyekeztem. Mikor kérdőre vontam, hogy mi ez az üzenet, akkor csak annyit mondott, hogy így akart felvidítani, és viccnek szánta." - írja a megtört feleség.

"Két nap múlva úgy döntöttem, elfogadom a magyarázatát, csak hogy a családi béke megmaradjon. Azóta három hónap telt el, de nem tudtam túltenni magam azon, hogy becsapott és megcsalt. Próbáltam vele higgadtan beszélni, de ilyenkor mindig dühössé válik, és csak azt hajtogatja, hogy rajtam kívül nincs senki más. Megpróbáltam lezárni a dolgot, de a szomorúságtól nem tudok megszabadulni. A gyerekek is érzékelik a feszültséget, de egyelőre tanácstalan vagyok" - osztotta meg szomorú történetét a Reddit-en a asszony.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!