Jelentősen csökkentették az alaptőkét is.


Az utóbbi időben csak baljós hírek érkeztek Schobert Norbert cégéről: tavaly decemberben írtuk meg, hogy Norbi kiszáll a cége irányításából, és a jövőben már csak termékfejlesztéssel fog foglalkozni.

A 24.hu most kiderítette az Opten céginformáció adatai alapján, hogy 2023. január 16-án ugyanakkor távozott az igazgatóságból:

A január 16-án tartott közgyűlésen határoztak az igazgatóság megszüntetéséről és helyette vezérigazgatói poszt létrehozásáról, mindezt költségcsökkentéssel, valamint a társaság „gyorsabb és hatékonyabb” működésével indokolták.

Ezen a januári közgyűlésen döntöttek a cég nevének megváltoztatásáról is: Norbi Update Lowcarb Zrt.-ről Lowcarb Zrt.-re változott a cég neve, és a székhelye is (egy III. kerületi cím helyett egy XIV. kerületi cím lett).

Arról is döntöttek, hogy az 55,3 millió forintos alaptőkét csökkentik a visszavásárolt részvények bevonása után. A jegyzőkönyvből annyi derül ki, hogy 414 013 részvényt vásárolt vissza a társaság, ezek bevonásával a tőke 51,163 millióra csökken.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!