Ijesztő montázst tett közzé a terrorszervezet, amin egy fegyveres mellett a keddi és szerdai meccsek helyszínei is szerepelnek.


Öld meg mindet! – olvasható az Iszlám Állam (ISIS) ijesztő montázsán, amin a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőinek helyszínei mellett egy fegyveres férfi látható. A maszkos férfin kívül a fotón szerepel még a négy meccs helyszíne, vagyis a madridi Santiago Bernabeu (Real Madrid-Manchester City) és Metropolitano (Atlético Madrid-Dortmund), a londoni Emirates (Arsenal-Bayern München), illetve a párizsi Parc des Princes (PSG-Barcelona), írja a Rangadó.

Madridban hatalmas a készültség, miután a spanyol fővárosban két nap alatt két meccset is játszanak. Az önkormányzat már korábban kiemelt kockázatúnak minősítette a mérkőzéseket, amelyekre háromezer fő felügyel majd.

Jelentősen megerősítették a biztonsági intézkedéseket Párizsban a Paris Saint-Germain-FC Barcelona szerdai mérkőzése előtt, miután az Iszlám Állam dzsihadista csoport „egyértelmű fenyegetést” küldött a Bajnokok Ligája negyeddöntőjére, írja az MTI Gérald Darmanin francia belügyminiszter bejelentése alapján.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!