Az egyik ágon Németország, Spanyolország, Franciaország és Portugália, míg a másik ágon Anglia, Hollandia, Svájc és Törökország közül valamelyik válogatott biztosan ott lesz a berlini döntőben jövő vasárnap.


Már csak hét meccs van hátra az idei labdarúgó Európa-bajnokságból. Ezek közül négyet szombat estig le is játszanak. Kérdés, hogy azok, akiktől előzetesen mindenki a jó vagy egyenesen a legjobb teljesítményt várta, végre összeszedik-e magukat, és hogy lesz-e igazi meglepetéscsapat az elődöntőben. A válasz jó eséllyel mindkettőre az, hogy talán.

Az egyik ágon Németország, Spanyolország, Franciaország és Portugália, míg a másik ágon Anglia, Hollandia, Svájc és Törökország közül valamelyik válogatott biztosan ott lesz a berlini döntőben jövő vasárnap. Szombaton éjfélig azonban csak az derül ki, hogy a német-spanyol, francia-portugál, angol-svájci és holland-török negyeddöntőket mely csapatok veszik sikerrel.

Az elmúlt hetek egyik sokat tárgyalt kérdése az volt, hogy mikor kezd el végre focizni Southgate Angliája, Deschamps franciái vagy épp a még mindig Cristiano Ronaldo vezette portugálok.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!