Verekedés tört ki, miután ököllel ütött meg egy vélhetően ittas fürdőző egy nőt a budapesti Dagály strandon szombaton – számolt be az RTL Híradó.

Egy 33 éves férfi a testvérével és annak barátnőjével strandolt itt. Az RTL Híradónak azt mondta, a testvére az egyik biztonsági őrhöz és az úszómesterhez fordult, miután látta, hogy az egyik, vélhetően ittas fürdőző zavarja a strandolókat. A részeg férfi kiszúrta, hogy róla beszélnek és kötekedni kezdett velük.

"Erősen ittasnak tűnt, vagy valamilyen befolyásoltság alatt. Nagy kiabálást hallottunk, én odaszaladtam, hogy megpróbáljam lecsitítani a kedélyeket. Akkor a testvéremmel már ott volt a barátnője, illetve a helyi biztonsági őrök és az úszómester, de a férfi ennek ellenére is hozzáfért és elkezdte lökdösni"

- meséli a férfi, aki szerint a vélhetően részeg strandoló az egyetlen jelenlévő nőnek esett neki.

"Megütötte a testvérem barátnőjét ököllel, utána pedig dulakodás kezdődött, mert megjelentek többen is az ő társaságából"

hirdetés

- mondta a férfi, aki szerint ekkor már legalább 3 vagy 4 biztonsági őr is ott volt, ezen a ponton kapcsolódott be ő is. Ellentétben a biztonságiakkal, akik állítása szerint szinte tétlenül nézték végig az eseményeket.

"Szerintem az, hogyha legalább 3 vagy 4 darab biztonsági őr ott van egy ilyen helyszínen, akkor az elfogadhatatlan, hogy egy nőt arcon ütnek ököllel"

- mondja a férfi.

Állítása szerint ezután arra kérték a biztonsági őröket, hogy ne hagyják elmenekülni a balhézó társaságot, de azok mégis eltűntek a strandról. A férfi feljelentést tett, mivel 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Az RTL híradó kereste a strandot is, de nem reagáltak a kérdéseikre. A rendőrség azt közölte: csoportosan elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást ismeretlen tettesek ellen.

Az RTL híradó riportja:



hirdetés