A zenész a 20 perc őszintén legújabb részében arról is beszélt, alapvetően megváltoztatta az apaság. Ugyanakkor még mindig vannak dühkezelési problémái, és van valami, amitől kifejezetten retteg.


"Mostmár 40 éves vagyok, le kell takarodni a színpadról" - mondja a KOLIN énekese, aki manapság Síkideg címmel egy rendkívül népszerű podcastot visz.

Linczényi Márkó a Szeretlek Magyarország és a Femcafe közös műsorában, a 20 perc őszintén legújabb részében arról beszélt Peller Mariannak, hogy ma már nem akar világsztár lenni. Az ő életében manapság egészen más van a fókuszban: az apaság. Úgy érzi, emberileg és szakmailag is jobb lett, mióta megvannak a gyerekek.

"Majd csak akkor vállalok gyereket, ha összejött a ház, a kocsi, a fizetésem - ez egy hülyeség. Hát utána kezdesz el élni" - mondja erről.

"Én vagyok a bulis papa, aki mindig kacag, produkálja magát, de ott van bennem Jack is a ragyogásból, néha egy hajszál választ el, hogy széttörjem az ajtót."

Szerinte az ember érzelmi alapon működő lény, nem egy gép, ezt nem hazudhatjuk el a gyerekek elől. Van olyan, amikor apának meg anyának rossz napja van, és kiabál, csak utána legyen valami megoldás. "10 percen belül bemegyek és elmagyarázom, mi történt, és ezt jól veszik a gyerekek." Ugyanakkor ezen a tulajdonságán változtatna, ha tudna.

"Ő annyira önazonos, hogy egész egyszerűen nem tudom nem nézni. Az, hogy valaki meglát egy pókot és ezen úgy felháborodik, hogy félig elkezd angolul beszélni, ezt kitalálni sem tudnám, tehát muszáj néznem."

Ő teljesen másképp működik. "Én ezt nem tudom. Mindig van egy felettes én, aki felülbírál, aki kicsit kontrollál, tehát egy őrláng van a fejemben, szerintem neki nincs, és ez tök jó, ezért tudok érte rajongani."

Linczényi Márkó a hazugságvizsgálatán azt is elárulta, van valami, amitől igazán retteg. Hogy mi az, kiderül a 20 perc őszintén legújabb részéből:

VIDEÓ: Linczényi Márkó hazugságvizsgálón ⎮ 20 PERC ŐSZINTÉN

Vállald be! Légy őszinte! A műsor támogatója a Márka. A műsor támogatója a Cofidis, az online hitelek specialistája.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!