1 millióan követik a TikTokon és 360 ezren az instagramon. De milyen kommentek százezreivel körülvéve felnőni? Ez is kiderül a 20 perc őszintén legújabb részéből.


Forstner Csengét az egyik legértékesebb magyar influencernek tartják. A Szeretlek Magyarország és a FemCafé közös műsorában Csenge arról beszélt, sokan azt hiszik, hogy tökéletes élete van, és nincs joga szomorúnak lenni. A valóság azonban más.

„14-15 évesen nem ettem semmit, csak zabpelyhet” – árulta el a műsorban Peller Mariannak, miután igennel válaszolt a hazugságvizsgálatán arra a kérdésre, volt-e testképzavara az őt érő kritikák miatt.

Szerinte 14-16 éves kor körül alakul ki az ember önképe, akkor fejlődik ki az önbizalma, és mindez több százezer ember véleményével körülvéve nem volt egyszerű. Fiatal korban érzelmi és hormonális okokból is folyamatosan változik az ember súlya, de a szerkesztett képek világában „nehéz különbséget tenni egy Instagram-modell között és az embernek saját maga között.”

„Tudatalattimban mindig ott volt, hogy mások mit gondolnak a testemről, vagy nagyon sokáig kaptam, hogy túl magas a hangom.”

Csenge azt mondja, mára már sokkal jobban elfogadja magát, és erősebb lett.

Hogy miért érti úgy, megszégyenítették az iskolában a tanárai, miért nem posztol a barátjáról, szereti-e szórni a pénzt, és miért fél annyira a madaraktól, az is kiderül a 20 perc őszintén legújabb részéből.

VIDEÓ: Forstner Csenge hazugságvizsgálón ⎮ 20 PERC ŐSZINTÉN

A sorozat első részét, amiben Varga Márkot, azaz G.w.M-et faggattuk, IDE KATTINTVA nézheted meg, a második részét, amiben pedig Simon Kornélt kérdeztük, ITT!

A műsor támogatója a GLS Hungary. Csomagfeladás- és átvétel a szokásaidhoz igazodva.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!