Nyárindító cabriozás, amiről garantáltan senki nem akar lemaradni! Június 17-én újra egy színpadon láthatjuk a 90-es és 2000-es évek legnagyobb hazai és világsztárjait a Budapest Parkban! Egy este, ahol mindenki ott lesz, aki számít!

Óriási dobással tér vissza az ország első és legnagyobb 90-es/2000-es éveket felvonultató fesztiválshow-ja! Az évek óta hatalmas népszerűségnek örvendő rendezvénysorozat nyári állomása mindig méltó megnyitása a nyári fesztivál szezonnak.

A korábbi teltházas események után a szervezők idén is elhozzák a Budapest Park színpadára a legnagyobb sztárokat! Na de kikkel is bulizhatunk együtt június 17-én?

Élőben fellép Cascada, a Groove Coverage, Haddaway, Real McCoy és a Brooklyn Bounce is! A lista azonban nem itt még nem ér véget hiszen nem szabad elfeledkezni a hazai fellépőkről sem. A magyar élvonalat olyan fellépők fogják képviselni, mint a V-Tech, a Happy Gang, Krisz Rudolf, Sterbinszky, Náksi és még sokan mások. Az est házigazdája pedig nem más, mint DJ André lesz. A teljes fellépői lista megtekinthető az esemény weboldalán és a Facebook esemény leírásában.

“Idén is szeretnénk egy estére visszarepíteni közönségünket a 90-es és 2000-es évekbe! Aki ismeri már a rendezvényt tudja, hogy nem csak koncertekre, hanem különleges show elemekre is lehet számítani az este folyamán. Aki még nem ismeri, az pedig reméljük, idén megismeri!- nyilatkozta Kurucz Dániel, az esemény szervezője.

A 90-es és a 2000-es évek legnagyobb slágerei mellett profi táncosokra, egyedi show elemekre, jéghideg italokra és különleges Total Dance Cabrio hangulatra lehet számítani június 17-én a Budapest Parkban. Az eseményre küzdőtéri és terasz jegyek is kaphatók a készlet erejéig, érdemes minél hamarabb megvásárolni a belépőjegyet mert nagy az érdeklődés a rendezvényre és a jegyek több, mint a fele elkelt már!

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!