December 2-án egyetlen éjszakára újra átélhetjük az érzést, amikor a zene magával ragad és minden gondot elfelejtünk. 4 év után újra együtt bulizhatunk a 90-es és 2000-es évek legnagyobb hazai és világsztárjaival egy gigantikus show keretein belül.

A korábbi teltházas események után a téli Total Dance Festival mára már ikonikussá vált a retro korszak szerelmesei számára. Ezen az estén egy egyszeri és megismételhetetlen élményben lehet részed, egy monumentális helyszínen, ahol a valaha volt legerősebb line up vár rád.

“Kinőttük a Hungexpo-t!”- mondta Kurucz Dániel, a rendezvény egyik szervezője.

Az este folyamán érkeznek a 90-es és 2000-es évek legnagyobb sztárjai, hogy előadják leghíresebb slágereiket egy pörgős műsor keretein belül. Színpadra lép a Vengaboys, a 2Unlimited, Basshunter, Dr Alban, a La Bouche és Captain Jack is.

A magyar élvonalat a V-Tech, a Desperado feat. Timi, a Happy Gang, az Animal Cannibals, az UFO, Krisz Rudolf, a 4F Club, Náksi, Sterbinszky, Erős vs. Spigiboy, Spy the Ghost, Peat Jr és DJ André képviselik. Ahogy azt a Total Dance Festivalokon már megszokhattuk, nem lesz felesleges időhúzás, unalmas zenék, csak a legnagyobb slágerek egész éjszaka!

Az eseményre 14.000 főt várnak, továbbá azt is megtudtuk a szervezőktől, hogy a jegyek eddig nem látott tempóban fogynak, így érdemes időben megvásárolni őket. Kaphatók álló- és ülőjegyek is, illetve kétféle VIP belépő is váltható, melyekhez külön mosdó, italpult, bejárat és páratlan kilátás párosul.

Hozd el párodat, barátaidat is, és bulizzatok együtt a legnagyobb slágerekre! Ez a buli kihagyhatatlan, szerezd be a jegyed még ma, amit ide kattintva tudsz megtenni!

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!