Centiken múlt az élete, miután alkoholista párja rátámadt, mégis megbocsátott neki és hazavárja.


Megbocsátott a párjának az a nő, akit a férfi egy vita során nyakon szúrt - számolt be róla a Blikk.

Nikoletta elmesélte a lapnak, hogy miután az édesanyja fiatalon eldobta őt magától, nem volt senkije. Későbbi párja, László karolta fel, aki befogadta őt, idővel pedig barátok lettek. Aztán mindketten párra leltek, de a baráti kapcsolat nem szakadt meg köztük, sokszor írtak egymásnak. Végül 16 évnyi ismeretség után, idén januárban összejöttek. Ekkor Nikoletta megtudta, hogy a férfit megcsalta a korábbi barátnője, ráadásul az új barátjával anyagilag is kiforgatták Lászlót. Ez nagyon megviselte őt, bánatában az alkoholhoz nyúlt.

A pár a nap folyamán többször is összeveszett, estére pedig a férfi teljesen elvesztette a kontrollt, mivel rengeteg alkoholt fogyasztott. Egy vita közben tiszta erőből orrba vágta Nikolettát, aki erre válaszul adott neki egy pofont. László ezután felkapta a kést és hátulról a nő nyakába szúrt.

- mesélte Nikoletta.

A szomszédok riasztották a mentőket és a rendőröket, amikor meghallották, hogy nagy a baj. A történtek után a férfi börtönbe került, párja pedig azért küzd, hogy ne ítéljék el, hogy újra együtt lehessenek. Mindezek ellenére ugyanis megbocsátott a férjének.

- mondta a nő.

Férjét párkapcsolati erőszakkal és testi sértéssel gyanúsítják. Ügyvédje szerint a férfi nagyon megbánta tettét, a bíróság pedig pozitívan szokta értékelni, ha az áldozat megbocsátott, és nem akarja, hogy az elkövető börtönbe kerüljön.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!