Nem indul a téli olimpián a jelenleg a legjobb női síugrónak tartott Marita Kramer, ugyanis pozitív lett a koronavírustesztje a Pekingbe való indulása előtt. Instagram-posztjában azt írta, meglepte az eredmény, ugyanis minden előírást betartott, így viszont az idő rövidsége miatt esélytelen a részvétele a játékokon. Csütörtökön lenne az edzés, szombaton pedig már a versenyt rendezik majd.

Nincsenek szavak, nincsenek érzelmek, csak üresség. Lehet ennyire igazságtalan a világ?

- írta a 20 éves sportolónő, aki most úgy érzi, egy nap alatt elveszett az elmúlt időszak munkája.

Kapcsolódó

Liu Shaolin Sándor: Ha érmet szerzek, akkor fele Kínáé, fele Magyarországé

Édesanyja egy olyan zászlót készített neki, amelyen a kínai és a magyar színei is szerepelnek.

Az osztrák Kramer 2021-ben csapatban arany- és bronzérmet nyert a világbajnokságon, a most zajló világkupában pedig hat győzelme volt, amivel vezeti a sorozatot. A címvédő Maren Lundby sem lesz ott Pekingben, a norvég síugró már korábban közölte, hogy kihagyja ezt a szezont.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!