A látványos kertben 120 ezer virág nyílik, a tulipánok mellett a szemfülesek még nárciszt és jácintot is tudnak szedni, sőt, még az illatos, ötvirágú nárciszokból is van.

Újra várja a tulipánkedvelőket a Tulipgarden Mórahalmon. A sokszínű, vidám virágmező nemcsak látványos, de remek programot is kínál a családnak, barátoknak.

Mint írják, a tulipánok mellett a szemfülesek még nárciszt és jácintot is tudnak szedni, sőt, még az illatos, ötvirágú nárciszokból is van. Metszőollót es praktikus virágszedô kosarat - korlatozott számban - tudnak csak biztosítani, ezért érdemes azt vinni.

Mindösszesen 120.000 szál virág fog nyílni a kertben, ebből 31 fajta lesz szedhető és 44 fajta a bemutatókertben lesz látható.

Van játszótér a gyereknek, lehet venni helyben készült finomságokat, van kávé és kézműves termékek is és a kert kutyabarát.

A belépés díja 18 éven felüliek számára 500 Ft/fô, amely 15 szál virág vásárlása esetén a végösszegbôl levonható (minden belépôjegy, akár egy csokor árából). Minden eladott szál virág árából 10%-ot jótékony célra ajánlanak fel, a Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek Alapítvány számára. A virágok ára: 300 Ft/szál.

Bővebb információk ITT.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!