A fitneszmodell szerint a milliárdos most azon gondolkodik, hogyan kössön útilaput Betti talpára. Nagyon várja már Jákob telefonhívását.


Véget ért ugyan A Nagy Ő, ahol Jákob Zoltán a végén Hajnal Bettinát választotta, de a harc a kegyeiért a jelek szerint nem ért véget - derül ki a Péntek-Gyulai Virág üzenetéből. Az alulmaradt fitneszmodell a Borsnak elárulta, hogy nem mondott le a milliárdos üzletemberről.

Bár nem kapott rózsát, de úgy véli, hogy a Nagy Ő hamarosan rájön majd arra, hogy ő sokkal inkább hozzáillő, mint Bettina.

- mondta a lapnak.

A lány úgy véli, hogy a férfi nem tudja, milyen is Betti valójában: „Betti személyisége köszönőviszonyban sincs azzal, amit neki mutatott, amikor a forgatásokon találkoztak”.

Éppen ezért Virág várja a telefonhívását. Azt is üzente, hogy az első randijuk majd egy optikusnál lesz, mert „Zolinak nyilván nyáron valami gond lehetett a látásával, amikor sorra jöttek a rózsaceremóniák".

Utána pedig a pszichológusához viszi el a férfit, ahol "kénytelen lesz kiegyenlíteni a kezelésem költségeit. Mert hát ki is a hibás azért, hogy ennyi átok nőt voltam kénytelen elviselni heteken át?"

- tette hozzá.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!