Állítja, családtagjaként szerette a kutyát, bár azt elismeri, hogy hibázott. Az állatvédők szerint nem életszerű a férfi magyarázata.


Ahogy arról korábban beszámoltunk: brutális állatkínzás történt Székesfehérváron: a helyi állatvédő szervezet szerint valaki az autója után kötött egy kiskutyát, és több utcán át a kocsi mögött húzta. A Hubabuba nevű állat nem élte túl a durva kínzást. A megyei lapnak a rendőrség megerősítette, hogy állatkínzás miatt folytat büntetőeljárást egy 24 éves férfival szemben.

Egy környékbeli fiatal lány az RTL Híradójának úgy nyilatkozott: „Azt hitték, hogy egy alkatrész, és amikor leszakadt pont ott a székelykapunál ott szakadt le szegénynek a póráz. És akkor ott maradt a kutya teste és amikor elég közel értek akkor vették észre, hogy ez nem egy alkatrész, hanem egy kutyus.”

A rendőrök a kutya chipje, valamint az autó típusa és rendszáma alapján jutottak el az állat gazdájához.

Az ügy a közösségi médiában is nagy felháborodást váltott ki, ezért a 24 éves férfi maga fordult a helyi állatvédőkhöz. Állítja, családtagként szerette a kutyáját. Hogy ne kelljen egyedül hagyni, minden reggel munkába menet elvitte a nagymamájához, este pedig érte ment.

Azt is írta, hogy hibázott, ezt nem tagadja.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!