A rocker felesége azonnal a ragadozó nyomába eredt, és sikerült megmentenie a tacskót.


A biztonsági kamera rögzítette, ahogy egy prérifarkas elragadta í híres rocksztrá, Tommy Lee és felesége kutyáját, írja az ABC 7 News. A videót Brittany Furlan osztotta meg a közösségi oldalán azért, hogy felhívja az emberek figyelmét a házi kedvencekre leselkedő veszélyekre.

A felvételen az látható, ahogy a házaspár kutyái békésen játszanak a hátsó kertben található medence mellett, amikor egy prérifarkas váratlanul felbukkan, és megragadja Neenát, a tízéves tacskót. A prérifarkas próbál elmenekülni a zsákmánnyal, átugorva a kertet körülvevő falon, de Brittany azonnal a kutyája után ered. Elmondása szerint sikerült felmásznia a falra, és kitépni a tacskót a vadállat szájából.

A támadás idején Tommy Lee a házban tartózkodott, de a videón látható, ahogy kiszalad a hangos kiabálásra. Mire a dobos odaért, Brittany már megmentette a kutyát, a prérifarkas pedig elmenekült.

A színésznő-humorista elmondta, hogy korábban még soha nem találkoztak prérifarkassal a San Fernando-völgyben található kertjükben. A ragadozónak egy három méter magas falat kellett átugrania. Az ijesztő felvételt itt lehet megnézni:

Brittany Furlan Lee (@brittanyfurlan) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!