Felföldi József debreceni édességmilliárdos kíméletlenül szétszedte a Nagy Ő szintén dúsgazdag szereplőjét, mondván, semmi szüksége nem volt a szereplésre.


Már rég véget ért a Nagy ő idei évada, ahol Jákob Zoltán milliárdos kegyeiért versengtek nők. De azért ver még hullámokat a műsor, Felföldi József debreceni édességmilliárdos például posztolt egyet a Facebookon, mert nem érti, hogy Jákob Zoltán miért mondott igent a műsorra – írta meg a Debreceni Nap.

"Zoltán, elnézést, hogy így ismeretlenül neked szegezem a kérdést, de őszintén érdekel, hogy nem szégyelled magad? Kicsit sem?" - kérdezett be keményen.

- folytatta.

"Nem kell ahhoz semmiféle társkereső műsor, hogy egy magadfajta férfi bármilyen, számára mindenféle szempontból alkalmas párt találjon! Ebben egészen biztos vagyok.

Na de akkor miért mentél?

Hogy nagyobb ismeretséget szerezz? Hogy még több emberhez eljuttasd a márkád hírét? Hogy kicsivel több körömlakk fogyjon, s Te még gazdagabb ember legyél? Vagy éppen fizettek érte, hogy szerepelj?"

Miután nem látja értelmét annak, hogy egy hasonló egzisztenciájú vállalkozó szerepeljen a műsorban, így ír Felföldi:

Majd beviszi a végső ütést:

"Nemrég hallottam a nyilatkozatod, miszerint a kiválasztott nővel három hónapja nem találkozhattatok, mert nem derülhetett ki, ki nyerte a műsort.

Na ne viccelj! Ha nekem tetszik valaki, tudod, ki mondhatná meg, hogy láthatom-e vagy sem!

Szóval őszintén kérdezem: kicsit sem szégyelled magad?

Én biztosan azt tenném a helyedben!"


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!