Ők nem beszélnek a luxusélet mögötti teljesítményről, ami természetesen nem az övék, hanem a szüleiké - mondta a milliárdos üzletember.


Jákob Zoltán is elmondta a véleményét a Kőgazdag fiatalok szereplőiről. Az ország 39. leggazdagabb emberét zavarja, ha egy szülő kirívóan elkényezteti a gyerekét.

Jákob bevallása szerint éppen csak belenézett a TV2-n futó realitybe, illetve pár szereplő bemutatkozó videóját látta.

- mondta a milliárdos Ripostnak. Szerinte egy fiatal felnőtt, pláne kamasz még biztosan képtelen a helyén kezelni a valódi vagyont.

Jákob furcsának találja, amikor nagyon fiatal emberek mutatják, hogy milyen anyagi javak felett rendelkeznek.

Jákob elmondása szerint a kamaszlányai semmiben nem akarnak kitűnni a társaik közül, ha csak nem a tanulmányi eredményeikben, és sosem kértek semmilyen drága, márkás ruhát, vagy kiegészítőt.

„Meg is mondták, hogy nem akarnak az én elkényeztetett gyerekeimnek tűnni” - fogalmazott a milliárdos üzletember. A fia nála dolgozik, és végig járta a szamárlétrát annak ellenére, hogy szakirányú diplomát szerzett.

„A termelésen kezdett csomagolóként, majd volt eladó az egyik üzletemben is, mielőtt az irodába került a marketing csapat tagjaként. Négy éve dolgozott már a cégnél, amikor vezető beosztásba került.

- mondta Jákob, aki szerint a fia sokkal kritikusabb önmagával szemben, mint ő vele szemben.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!