Ildikó azonban azt elismerte, hogy egyszer rajta kapta Józsefet az egyik lányával, aki akkor 16 éves volt.


Bűnpártolással vádolták meg azt a nőt, akinek a lányait a mostohaapjuk gyilkolt meg Diósjenőn 14 évvel ezelőtt - írja a Blikk. Ildikó a lapnak azt mondta: ő nem tudta, hogy József mit művelt a lányokkal.

Az ügyészség szerint Ildikó még segített is elásni 19 éves, várandós lánya holttestét, és ha bárki kereste a fiatalokat, akkor azt mondta, hogy Budapestre költöztek. A nő azonban a Blikknek tagadta, hogy tudott volna a rémtettekről.

- mondta Ildikó.

Szerinte József vádolta meg azzal, hogy ő ölte meg a gyerekeit, de a hazugságvizsgáló tisztázta.

„Én egy édesanya vagyok, még egy pofont sem adtam nekik soha. Aztán azzal állt elő, hogy segítettem neki elásni őket, de mondjon már nekem egy édesanyát, aki ilyenben részt vesz...!”

Ildikó azt is elmondta, hogy a történtek után infarktust kapott, állítása szerint teljesen belerokkant a fájdalomba. Ildikó azonban azt elismerte, a harmadik lányával - aki akkor 16 éves volt - valóban rajta kapta egyszer Józsefet. - mondta a nő sírva a Blikknek.

József a börtönből írt egy különös levelet az áldozatok testvérének, amiben azt állítja: Ildikó „összevissza hazudozik”. A férfi azt is hozzátette, hogy Attilának hamarosan megírja majd az igazságot a lányok halálával kapcsolatban.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!