Rákosliget és Pécel között hajnali üzemkezdettől is hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok - írja a Mávinform. A biztosítóberendezés kábele lett zárlatos.

A berendezést hétfőn a délelőtti órákban állítják helyre a műszaki szakemberek. Emiatt 20-40 perces késésekre kell számítani a Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon. A gödöllői elővárosi vonatok nem közlekednek a helyreállítás végéig, a távolsági járatokkal tudnak eljutni az utasok.

Vác és Verőce között a hajnali órákra megjavították a felsővezetéket. A Budapest-Vác-Szob vonalon hétfő hajnali üzemkezdettől menetrend szerint közlekedhetnek a vonatok.

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon 15-20 perccel meghosszabbodik hétfőn napközben a vonatok menetideje. A vasárnapi vihar okozta pályahiba miatt Bicske és Szárliget között a vonatok lassabban közlekedhetnek.

A Budapest-Siófok-Balatonszentgyörgy-Nagykanizsa vonalon fokozatosan, a délelőtti órákban állhat helyre a menetrendszerű vonatközlekedés. Zamárdi felső és Balatonszárszó között 8 órára megjavították a felsővezeték-rendszert.

hirdetés


hirdetés