A kommentelők szerint a fiatal viselkedése zavaróbb volt, mint amennyire az énekesnő a színpadról gondolta.


Átlagosnak mondható, mégis érdekes fordulatot vett eset történt a világhírű brit énekes, Adele egyik koncertjét – számol be az Unilad.

A Las Vegas-i Ceasars Palace-ban tartott kocerten az énekes a Water Under the Bridge című szám előadása közben arra lett figyelmes, hogy a biztonságiak odamennek egy rajongóhoz.

A Juan Pablóként azonosított férfi egy szelfibottal filmezte magát a show közben. Mint kiderült, a tömegből többen megkérték, hogy üljön le, de Adele később azt mondta neki: „Most már felállhatsz drágám”. Amikor azonban a fiatalember felpattant a helyéről, megjelentek mellette a biztonságiak, hogy visszaültessék. Ez nem tetszett az énekesnőnek, aki megszakítva az előadást azt mondta:

Adele azzal érvelt, hogy a fiú is csak szórakozni jött, de az interneten nagyon megosztóvá vált a véleménye. A Redditen többen kritizálták az Emmy- és Grammy-díjas énekesnőt, amiért védelmébe vette Juan Pablót.

„Őszintén, te, aki végig odafent vagy, nem is tudod elképzelni, milyen idegesítő ez mások számára” – fogalmazott az egyikük. Míg más megjegyezte, hogy valószínűleg meglepő lehet a kommentszekció reakciója az ügyben. „Valaki feltette [a videót], hogy a kommentelők alátámasszák, mennyire igaza van. Nos, tévedett” – fogalmazott a hozzászóló.

Volt, aki kompromisszumos megoldásban gondolkodott, megjegyezve, hogy a fiatal félreállhatott volna, amíg vette a koncerten, és így nem zavarta volna a mögötte ülőket sem. Ugyanakkor volt, aki azt állította, hogy a biztonsági őrök egyike folyamatosan zaklatóan viselkedett az este folyamán „Alapvetően az őr egész éjjel zaklatta a társaságunkat, folyton azt mondta, hogy ne nyúljunk a korláthoz, és minden alkalommal, amikor bármit csináltunk, már felettünk is volt” – mesélte a lány.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!