Mint megírtuk, gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsították meg L.L. Junior volt élettársát közös kisfiuk halála miatt.

A tragédia tavaly augusztus végén történt Zuglóban, a Füredi úton. Hopp Csilla két kisfiával sétált a járdán, amikor a kis Dávidka kitépte a kezét édesanyja kezéből, és átszaladt a zebrán piros lámpánál. Sajnos olyan súlyos koponyasérüléseket szenvedett, hogy hiába próbálták egy órán keresztül újraéleszteni, nem sikerült megmenteni.

Hopp Csilla sokáig nem is szólalt meg nyilvánosan a balesetről. Amikor először az RTL Híradónak nyilatkozott, azt mondta, úgy emlékszik, szorította kisfia kezét, amikor a járdaszigeten megállította őket a pirosra váltó lámpa. A gyerek azonban hirtelen mozdulattal kitépte a kezét anyjáéból és elkezdett rohanni a testvére után, aki ismerőseikkel elöl ment.

Az egész csak néhány másodperc volt. A kisfiút elgázoló autó szabályosan közlekedett, még lassabban is ment a megengedett sebességnél, de szakértők szerint a baleset még akkor is elkerülhetetlen lett volna, ha a kocsi csak harminccal megy.

L.L. Junior volt párja akkor azt mondta, anyaként felelősnek érzi magát a történtekért. Jogi értelemben azonban nem érzi úgy, hogy felelős lenne kisfia haláláért

hirdetés

- ezt az ügyvédje mondta el az RTL Híradónak.

Csilla nem tett vallomást, mert szerinte nem úgy történt a baleset, ahogy a rendőrség beállította.

A rendőrség csak annyit közölt, hogy az eddigi vizsgálatok szerint az a két felnőtt a felelős a balesetért, akik akkor a gyerekkel voltak, ezért őket gondatlansággal elkövetett emberölés miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Az RTL Híradó riportja:



hirdetés