Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Dávidka halála után nehéz döntésre szánta el magát L.L. Junior.

Fotó: Isza Ferenc

Mint, ahogy azt mi is megírtuk, szombat délután halálra gázolták L.L. Junior hároméves kisfiát Zuglóban. A gyerek testvérével és édesanyjával, Csillával épp hazafele tartott egy zuglói rendezvényről, amikor a Vezér utca és a Füredi utca sarkánál Dávidka váratlanul kirántotta a kezét édesanyja kezéből és kiszaladt a zebrára, ahol egy autós halálra gázolta.

A kisfiú életéért csaknem egy órán át küzdöttek az orvosok, ám nem tudták már megmenteni. Édesanyja teljesen összetört a tragédia után, akárcsak az a 76 éves sofőr, aki a balesetet okozta.

L.L. Junior jó ideje szakított fiai anyjával, 2016-ban újra megnősült. Korábban közös felügyeleti jogban állapodtak meg elősző szerelmével, édesanyja nevelte őket. Ám a tragédia után az énekes felmondta ezt a megállapodást.

"Ügyfelem úgy döntött, hogy a továbbiakban nem tartja magát ehhez, ideiglenes hatályú elhelyezést kér, szeretné, ha Lacika vele lakna. Attól függetlenül, hogy az édesanyának milyen szerepe vagy büntetőjogi felelőssége van a történtekben, érthető módon pszichésen és mentálisan sincs olyan állapotban, hogy gondját viselje a gyermeknek. A nyomozók vagy a bíróság eldönti, az édesanyának milyen felelőssége volt, de addig megilleti az ártatlanság vélelme. Ügyfelem úgy látja jónak, ha addig is mellette van a fia, és a szükséges jogi lépéseket ennek érdekében megtesszük." - nyilatkozta a Blikknek L.L. Junior jogi képviselője, Mester Csaba.

L.L Junior kisfia halála után a következőket írta közösségi oldalán.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!