Az ETO közleményt adott ki. Ebben azt írták, hogy belső vizsgálatot indítottak, mindkét fél felelősségét vizsgálják, elítélik az erőszakot, és mindent megtesznek, hogy a szurkolók biztonságban legyenek a mérkőzéseiken.


Nehezen csitulnak a kedélyek a hétfői NB II.-es ETO-Honvéd labdarúgó meccsen történt lelátói balhé után - írta meg a Telex győri tudósítója. Most az a helyzet, hogy a szervezett szurkolói csoportok kivonulással fenyegetnek, miközben egy betört fejű biztonsági ember fekszik a kórházban.

A cikk emlékeztet rá, hogy saját klubjuk biztonsági szolgálatával csapott össze néhány napja a győri bajnoki mérkőzésen az ETO B középben szurkolók egy része. A tévében élőben közvetített meccs alatt tömegverekedés indult a felső lelátón, és mentő vitt el két sérültet.

Az ETO közleményt adott ki. Ebben azt írták, hogy belső vizsgálatot indítottak, mindkét fél felelősségét vizsgálják, elítélik az erőszakot, és mindent megtesznek, hogy a szurkolók biztonságban legyenek a mérkőzéseiken. Csütörtöki újabb közleményükben hozzátette:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!