Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Talán már sokszor volt az a benyomásod, hogy üldöz téged a balszerencse, és feltetted magadnak a kérdést: vajon miért?

Mielőtt azonban a szenetekhez vagy a papokhoz fordulnál segítségért, előbb szabadulj meg ettől a nyolc tárgytól, hogy visszatérhessen a szerencse az otthonodba.

1. Tüzet vagy más természeti katasztrófát ábrázoló festmények és fényképek

A vulkánkitörés, szökőár és más természeti katasztrófák ábrázolása csak negatív energiákat vonz az otthonodba. Szintén nem jó olyan festményt vagy fényképet tartani, amelyen esik vagy havazik.

2. Pár nélküli dolgok

Azt mondják, hogy azok a tárgyak, amelyeknek nincs párja, balszerencsét hoznak. Ha például nem találod egy régi zokni vagy cipő párját, akkor jobban teszed, ha megszabadulsz tőle.

3. Élettelen dolgok

Ezek közé a "halott" dolgok közé tartoznak a kitömött állatok, a szárított virágok és a kagylók. Ezeket rendszeresen meg kell tisztítani, hogy negatív aurájuk ne legyen rád hatással.

4. Elromlott órák

Az óra, amelyik valamilyen okból megállt, a balszerencse jele. Nagyon fontos, hogy a ház összes órája működjön.

5. Törött üveg

Mindenekelőtt a törött ablaküvegről van szó, mert ez rést képez a házat körülvevő védelmező aurában. Győződj meg arról is, hogy nincsenek törött poharak, edények vagy tükrök a házban, mert ezek is balszerencsét hoznak.

6. Régi seprű

Ha egy seprű már tönkrement és nem alkalmas takarításra, akkor jó, ha kidobod, és beszerzel helyette egy másikat. Azt mondják, hogy a régi seprű anyagi veszteségeket okozhat.

7. Papír fecnik a pénztárcában

A régi számlákat vagy jegyeket ki kell dobni a pénztárcából vagy a zsebünkből, mert vonzzák a balszerencsét.

8. Olyan dolgok, amiket már régen nem használtál

Dobj ki mindent, amit nem használtál az elmúlt 3 évben. Az ilyen tárgyak lelassítják a dolgok áramlását az otthonodban.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!