Magyar Péter a megyeháza előtti téren tartott beszédet több száz fős tömeg előtt Tatabányán, ahol kifejtette, hogy szerinte a híveit szándékosan nem engedték be az egyik kávézóba. A Turul Kávézó vezetője szerint ez az üzenet váltotta ki a további indulatokat, és több támogató megrongálta az üvegfalat, amely emiatt megrepedt.


Kisebb incidens árnyékolta be Magyar Péter országjárásának tatabányai állomását. A helyi Turul Kávézó üzemeltetője azt mondta, hogy Magyar Péter tüntetése után megrongálták a vendéglátóhelyét.

A Blikk összefoglalója szerint péntek este Magyar Péter Tatabányára látogatott, ahol az események nem várt fordulatot vettek. Az önkormányzati tulajdonban lévő Turul Kávézó üzemeltetője, Boczonádi János a kemma.hu-nak számolt be a történtekről, miután a politikus támogatóinak egy része megrongálta a vendéglátóhelyet.

Az este kezdetén Magyar Péter szimpatizánsai érkeztek a Turul Kávézó teraszára, de minden asztal foglalt volt. Az üzemeltető szerint ez váltotta ki az első indulatokat.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!