A rapper reagált Osváth Zsolti szavaira a pénteki tüntetés kapcsán. Szerinte a youtuber teljesen kiforgatta, amit mondott.


Tovább folytatódik a szócsata Curtis és Osváth Zsolti között. Ahogy már írtunk róla, a pénteki fővárosi tüntetés szervezői közzétették a névsort azokról a sztárokról, akik támogatják a kezdeményezést és várhatóan ott lesznek majd a helyszínen. A listán Curtis neve is szerepelt, a rapper azonban egy Facebook-posztban arról írt, hogy ő nem csatlakozott semmihez.

„A pedofília minden formáját elutasítom, és azt is, ha a gyerekeket politikai célra akarják felhasználni. Nem adom a nevem semmi, ezzel a céllal szerveződő megmozduláshoz, tüntetéshez, politikai állásfoglaláshoz. Ahogyan eddig, így ezután is kiállok a gyermekek védelme mellett. Nem írtam alá semmit, és nem csatlakoztam semmilyen csoportosuláshoz. Arra kérek mindenkit, hogy ne éljen vissza a nevemmel semmilyen fórumon” – írta Curtis.

A szervezők viszont értetlenül álltak a zenész kijelentése előtt, ugyanis állításuk szerint bizonyítani tudják, hogy Curtis, azaz Széki Attila nem mond igazat.

„Én Atinak elküldtem mindent a szervezéssel kapcsolatban. Elmondtam neki, hogy a szervezkedésünk pártpolitikától mentes, a gyerekek mellett szól, felhívtam, telefonon. Mindent bizonyítani tudok természetesen, a ma reggeli üzeneteivel együtt, hogy beleegyezett, aláírta és azt mondta, hogy »Csináljuk barátom, ez nem kérdés!« Ma pedig mindezt letagadta... Ez szerintem sem emberileg, sem morálisan nem elfogadható. Az, hogy ez megtörtént, az számomra hihetetlen...

tette közzé Osváth Zsolti a Facebook-sztorijában.

Curtis most újabb poszttal jelentkezett és úgy kezdte: „Ne hazudj, Zsolti!” A folytatás sem volt kevésbé finomkodó.

„Amúgy minden rendben van veled? Mert a legutóbbi videóid alapján szerintem valami nem okés. Semmi ilyenről nem volt szó, nem mondasz igazat, azaz hazudsz! Teljesen kiforgatod, amit mondtam, amiről beszéltünk.

Aki egy kicsit is lát a pályán, pontosan tudja, hogy miről szól ez az egész. Fejezd be a sárdobálást és az energiáidat az életedben először valódi célok elérése, emberek életének jobbá tételére fordítsd. »Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan!«” – írta bejegyzésében a zenész.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!