A publicista korábban gazembernek nevezte a Mi Hazánk Mozgalom elnökét, aki szerinte egész életében nem hozott létre semmit. Toroczkai egy videóban reagált.


A Tiktokon válaszolt Toroczkai László Bayer Zsoltnak, aki korábban legazemberezte a Mi Hazánk Mozgalom elnökét. Szerinte a kormánypárti publicista nagyon gyorsan felejt.

A csörte még múlt héten kezdődött kettőjük között. Toroczkai ugyanis azt állította, hogy indiai vendégmunkásokat szállásoltak el a szerinte Bayerhez köthető Trianon Múzeum Nagy-Magyarország Parkjában. A Mi Hazánk elnöke akkor egy Tiktok-videóban azt mondta, hogy a munkások egy amerikai multinacionális cég dolgozói, és egyikük a kérdésére azt mondta, 8-9 hónapja laknak itt.

Bayer Zsolt minderre a Hírt TV-s műsorában vágott vissza, és többek között kifejtette, hogy

Az ügy nem állt meg, hiszen most Toroczkai jelentkezett egy újabb Tiktok-videóval. Ebben azt mondja, hogy Bayer Zsolt durván megtámadta őt. Ez szerinte azonban nem is meglepő, hiszen nem csak a vendégmunkások ügyében leplezte le, hanem szeptemberben a Bayer Zsolt felesége által vezetett Országos Vérellátó Szolgálat PCR-teszt-vásárlásait is ő hozta nyilvánosságra.

A vendégmunkások kapcsán Toroczkai azt mondta, hogy a publicista nem sorolta fel a bangladesieket, pakisztániakat, afrikaiakat, és szerinte a kormány által bejelentett jogszabályi korlátozás könnyen kijátszható. A Mi Hazánk elnöke úgy látja, hogy a multik - különösen az amerikai cégek - már eleve úgy terveznek, hogy nem magyar munkaerőt alkalmaznak, hanem vendégmunkásokat, lenyomva így a béreket. Ennek pedig szerinte az lesz az eredménye, hogy még több magyar hagyja el az országot.

Toroczkai azt sem hagyta szó nélkül, hogy BAyer szerint ő még soha életében nem hozott létre semmit.

- mondta a pártelnök, aki felsorolt még több emlékművet, amit nagyobb részt adományokból készíttettek el.

@toroczkai.laszlo Itt a válaszom Bayer Zsoltnak! #bayer #bayerzsolt #hirtv #vendégmunkás #fidesz #kormányváltás #mihazánk #toroczkai #fyp #foryoupage #nekedbelegyen ♬ War Worship - Spiritual Warfare Music Epic


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!