Einwiller Gregor az Instagramon tett közzé egy rövid nyílt levelet, amelyben keményen megfenyegette Serleg Albertet. Az influenszer felszólította Albertet, hogy hagyja abba az énekesnő zsarolását és fenyegetését, különben vele gyűlik meg a baja.


A napokban véget ért Opitz Barbi és Serleg Albert párkapcsolata. A szerelmesek korábban már többször is szakítottak, aztán gyorsan kibékültek egymással, most azonban úgy tűnik, hogy tényleg véget ért a szerelmük.

Einwiller Gregor, a magyar Ken baba ennek kapcsán a közösségi oldalán osztott meg egy rövid nyílt levelet, amelyet Albertnek szán. A Barbival jó kapcsolatot ápoló influenszer ebben durván megfenyegette a férfit, hogy feljelenti őt mindazért, amit Barbival művelt.

„Serleg Albert! Ha ezt nem fejezed be most azonnal!!! Mármint Barbi zsarolását, fenyegetését, sőt, életveszélyes fenyegetéseit és a privát tartalmaitok megosztásával való fenyegetéseket, akkor én foglak feljelenteni most már tényleg, ahogy legutóbb privátban leírtam neked, mielőtt letiltottalak.

- írta 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában.

Ezzel éltél vissza, mert tudod, hogy Barbi ezt nem tenné meg veled. De akkor majd megteszem én, hogy megmentsem a barátnőmet. Ezt ép elméjű ember már nem tudja tűrni, amit művelsz vele! És most csak a lelki terrorról beszéltem egyelőre, a fizikai bántalmazásról nem. Egyelőre” - írta a következő Insta-történetben.

(via Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!