VV Greg további szépészeti beavatkozásokat is tervez, de azt mondja, nem szeretne túlzásokba esni. Édesanyja attól fél, fiát kigúnyolják majd külseje miatt.


Teljesen összeomlott VV Greg édesanyja, miután megtudta, hogy a magyar Ken babaként elhíresült fia plasztikáztatta magát: feltölttette a száját.

Az augusztus közepén 35. életévét betöltő VV Greg eddig büszke volt rá, hogy a Ken babára hasonlító külsejét nem plasztikai sebészeknek köszönheti, ugyanis eddig legfeljebb sminket használt a kívánt összhatás érdekében.

„Régóta gondolkodtam rajta, mert nagyon szeretem a szám formáját, ám az alsó sokkal dúsabb volt, mint a felső, ezt szerettem volna egységesíteni” – mondta a Borsnak az egykori villalakó.

„Próbáltam óvatosan felvezetni, hogy egy állkapocsél-kontúrozással kapcsolatos konzultációról jövök. Egyelőre ezt még átgondolom, mert sok feltétele lenne, amiket jelenleg nem tudok betartani. Erre nagyon megörült, és bár eddig nem, most említést tett róla, miszerint mindig bízott benne, hogy nem engedem plasztikáztatni magam. Rögtön felhívtam videóhívásban, és ahogy meglátta a számat, teljesen lesokkolódott. Elkezdett zokogni, mert attól félt, hogy a jövőben nem tudok megálljt parancsolni magamnak. Nem akarja, hogy gúny tárgya legyek és csúfot űzzenek belőlem” – mondta VV Greg.

„Szeretném megajándékozni magam a születésnapomra, mivel kezdetleges, egyelőre halovány ráncok már most fellelhetőek a homlokomon. A doktornő szerint ezeket most kell és lehet tökéletesen eltüntetni. Már csak az állkapocsélemet fogom hangsúlyoztatni, és ezzel be is fejezem” – mondta VV Greg, aki egy fotót is közzétett új szájáról az Instagram-oldalán:

?? ???? ??‍♂️???‍♂️ (@einwillergregor) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!