Vasárnapig tart a jó idő.


Pénteken sok napsütésre számíthatunk, lesznek ugyan gomolyfelhők, de esőre nem kell számítanunk – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése. Az északias szél többnyire mérsékelt marad, de Borsodban és a Tiszántúlon átmenetileg megélénkülhet a légmozgás. A csúcshőmérséklet 16 és 20 fok között várható. Késő estére 3 és 9 fok közé hűl le a levegő.

Az Időkép.hu előrejelzése szerint szombaton nyugaton és a Tiszántúlon számíthatunk sok napsütésre, máshol valamivel több felhő lehet az égen, de azért ezeken a tájakon is készülhetünk napos időszakokra. Csapadék nem várható. Keleten, északkeleten élénk lehet az északias szél. Délután 17-22 fokot mérhetünk.

Vasárnap folytatódik a kellemes tavaszi idő, bár időnként gomolyfelhők megjelenhetnek az égen, de egy-egy gyenge zápor csak néhol északon fordulhat elő. Nem lesz jelentős a légmozgás. A legmelegebb órákban 17-22 fokra számíthatunk.

Hétfőre egy hidegfront érkezik, ennek következtében feltámad az északnyugatira forduló szél, helyenként esőre, futó záporokra is számítani kell. Sokfelé visszaesik a hőmérséklet, de az Alföldön még mérhetünk 17-20 fok körüli maximumokat.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!