Szerda délután egy hidegfront érkezhet, melynek hatására délutántól északnyugaton és nyugaton már kialakulhat zápor, zivatar.


A gólyák már elindultak délre, a fecskék rendszerint néhány héttel később követik őket, így most még többfelé találkozhatunk velük. Csapatokba verődve gyülekeznek, hogy aztán elindulhassanak telelőhelyeik felé, egy utolsó felvonás erejéig azonban még kiélvezik a szeptemberi nyarat - írja az Időkép.

Szombaton is napsütésre, csapadékmentes nyári időre számíthatunk. Napközben északnyugaton helyenként megélénkülhet a délkeleti szél. Délután 27 és 32 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

Vasárnap folytatódik a szeptemberi nyár országszerte szinte zavartalan napsütéssel.

Hétfőn is a napsütésé lesz a főszerep, csapadék ezen a napon sem várható. Északnyugaton élénk lökések kísérhetik a délies szelet. A legmelegebb órákban 28-33 fokot mutathatnak a hőmérők.

Kedden is sok napsütésre, száraz időre van kilátás. Többfelé élénk lehet a délies szél. A csúcshőmérséklet 28 és 33 fok között alakul.

Szerda délután egy hidegfront érkezhet, melynek hatására délutántól északnyugaton és nyugaton már kialakulhat zápor, zivatar. A délnyugati, majd a nyugati-északnyugati szelet élénk, néhol erős lökések kísérhetik. Általában még 27 és 33 fok között alakulhatnak a maximumok, de a záporokkal, zivatarokkal érintett tájakon hirtelen több fokkal hűvösebb lehet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!