Egy informátor a Blikknek elárulta, hogy a zenész csak a közvetlen családtagjaival és pár baráttal kommunikál.


Mint arról korábban mi is írtunk róla, jogerős döntés született Galambos Lajos halasztási kérelmének ügyében. A Budapest Környéki Törvényszék közlése szerint a másodfokú bíróság helybenhagyta azt a döntést, miszerint a trombitásnak börtönbe kell vonulnia.

Galambos Lajost 2022. december 7-én ítélte el a bíróság áram-, gáz- és vízlopásért jogerősen 3 év 6 havi börtönbüntetésre. ennek letöltését 2023. február 15-én kellett volna megkezdenie. A trombitaművész azonban a megromlott egészségi állapota miatt kérelmezte a büntetés végrehajtásának elhalasztását. Ezt a kérelmet a Budaörsi Járásbíróság elutasította. A zenész fellebbezett, de most már biztos, hogy börtönbe kell vonulnia.

Lajcsit mostanában nem lehet elérni, a barátok szerint a zenész vélhetőleg tudja, mikor kell bevonulnia, és idejét azokkal tölti, akik fontosak számára - írja a Blikk.

Egy informátor szerint:

Szerinte azért sem beszél most a zenész a dolgairól, mert igyekszik titokban tartani az új időpontot, nem szeretné, ha fotók jelennének meg róla a bevonulásakor.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!