Elmondása szerint a börtönélet megtanította őt arra, mi az igazán fontos az életben, és ezt a tapasztalatot szeretné másokkal is megosztani.


Galambos Lajos, a népszerű mulatós zenész 14 hónapot töltött börtönben, ez az időszak alapjaiban változtatta meg az életét. A szabadulását követően Hajdú Péter műsorában beszélt a bent töltött napokról és arról, milyen hatással voltak rá az ott szerzett tapasztalatok - írja a Blikk.

Bár egy hete még arról szóltak a hírek, hogy újabb 10 hónapot kell rácsok mögött töltenie, a zenész végül meglepetésszerűen, 6 nappal ezelőtt szabadulhatott.

Lajcsi 14 hónap után térhetett haza, ám nem teljesen szabadon: reintegrációs házi őrizetbe került, mely szigorú feltételekkel jár, például nyomkövetőt kell viselnie. Szabadulásának híre váratlanul érte őt és családját is. Az édesapa elmondása szerint gyermeke nagyon izgatottan fogadta a hírt, hiszen 14 hónapja erre a pillanatra várt.

A zenész börtönben töltött idejét önismeret-fejlesztő könyvek olvasásával és pszichológussal folytatott beszélgetésekkel töltötte. A börtönpszichológus munkájának köszönhetően lelkileg rengeteget fejlődött, és annyira elégedett volt a foglalkozásokkal, hogy szabadulása után kérvényezte, hogy csütörtökönként visszatérhessen Baracskára, hogy folytathassa ezeket a beszélgetéseket.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!