A Kossuth-díjas zenész szerint ha elhisszük, amit Orbán Viktor mond, akkor abból jó irány lesz.


Orbán Viktor szombati évértékelője előtt kérdezte várakozásairól Nagy Ferót a Hír TV. A Kossuth-díjas zenész elmondta, hogy liberális barátai nehezen értik meg, de ő örül, hogy ott lehet ezen az eseményen, és büszkén vállalja, hogy nagyon kíváncsi a miniszterelnök szavaira, írja a beszélgetést szemléző Népszava.

A Beatrice frontembere szerint csak a „fizetett baloldal”, meg a „trollok” szólják meg emiatt. Ezzel szemben az utcán senki sem szól be neki, az emberek inkább gratulálnak a zenésznek. A szombat délutáni évértékelőre kitérve azt mondta, hogy „végre valaki rendet rak a mi agyunkban is. Nem kell túlzottan rendet rakni, de rendet rak. Orbán Viktor előttünk jár minimum öt évvel.”

Hozzátette: „ezen az eseményen ott kell lenni (...) hogy első kézből halljuk az információkat, hogy legyen ember, aki - hát nyilván Viktor - megmondja, hogy na, erre fogunk menni. Az mindegy, hogy az nem jó irány. Egy a lényeg, ha elhisszük, akkor jó irány.”

Az interjúban kitértek az óbudai pedagógus asszisztens ügyére is. Erre Nagy Fseró azt mondta, hogy „ha az én gyermekem odajárna ebbe az iskolába, én ezt az embert megvárnám az utcán és megverném.”

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!