„Úton-útfélen megállított mindenki, hogy ellent mertem állni a nyilvánvaló pofátlanságnak, a teljes elhülyítésnek.”


Nagy Ervin büszke arra, hogy busszal és villamossal is jár, nem aranymerciből nézi a világot - többek között erről is beszélt a Telexnek a színész.

A színházak kapcsán kifejtette, hogy szerinte Vidnyánszky Attila történelmi bűnt követ el a társulatok likvidálásával.

Többek között Rákay Philip is szóba került. A pedagógusok és az oktatás ügye mellett kiálló Nagy Ervin ugyanis nemrégiben a Facebookon osztotta ki Rákay Philipet, amiért szerinte a kormánypárti médiaszemélyiség csak a közösségi médiában mer üzengetni, és elbagatellizálja a pedagógustüntetések valódi súlyát. Hozzátette, szerinte Rákayt még a „sajátjai” is kiröhögik a háta mögött, „amiért késsel-villával eszed a szőlőszemet, miközben játszod a kíméletlen megmondó fiút”. A színész azt is felrótta a kormánypárti médiaszemélyiségnek, hogy nem érti, miért tüntetnek a tanárok és a diákjaik, és nem tud mit kezdeni a demonstrációkat övező társadalmi szolidaritással sem. „Nem akarjuk, hogy lángoljon a főváros, csak azt szeretnénk, hogy bánjatok normálisan a tanárokkal és a jövő nemzedékével!” – jegyezte meg akkor a színész.

Erre reagálva Rákay nyílt levelet írt Nagy Ervinnek. Ebben azt üzente, hogy elvinné egy körre az „aranymercijén” a színészt. Mint írta: „Az »aranymercik« többszöri emlegetése valami elfojtott vágyálom be nem teljesülése nálad, netán a Tanácsköztársaság máig fel-felbuggyanó, komcsi hagyománya? Ha az előbbi, azon könnyen segíthetünk: viszlek egy kört valamelyikkel..."

A színész pedig most a beszélgetésben reagált az aranymercis ajánlatra is. Azt üzente, hogy elvinné Ózdra Rákayt, hogy felfogja, „milyen pofátlanság, hogy kisercintek az aranymercimből 200 ezer Ft-ot kereső tanárokra”. Szerinte ez hiányzik neki, hogy szembesüljön a helyzettel.

VIDEÓ: Elvinném Rákay Philipet Ózdra, hogy lássa ezt az országot

A beszélgetésben 16:15 után hallható a beszélgetés a kommentháborúról Rákay Philippel


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!