A Ripost, a Lokál és az Origo részleteket közölt a korábban kormányellenes tüntetésen felszólalt diáklány, Nagy Blanka ellenőrzőjéből. A kiskunfélegyházi gimnazistáról már januárban is azt híresztelték, hogy


három tárgyból bulásra áll, gyenge tanuló és a megengedettnél jóval többet hiányzott az iskolából. Nagy Blanka azonban pert nyert az újságok ellen, akik ezután helyreigazítást tettek közzé.

Nemcsak sajtóorgánumok, de például Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője és Bayer Zsolt publicista is durva véleményt mondtak a diáklányról, arra hivatkozva, hogy a tüntetésen elmondott beszédéből nem spórolta ki a trágár kifejezéseket sem. Bencsik "leribancozta" a közösségi médiában, Bayer pedig rohadt, ócska kis proliként emlegette a 18 éves lányt.

Korábban a periratok közé bekerült a lány ellenőrzője is, amit kifejezetten azért nyújtottak be, hogy a lapok állításait cáfolják a bíróság előtt. A Ripost, a Lokál és az Origo így tudta meg, milyen jegyei vannak Nagy Blankának, írja a 444, részletezve, hogy hányszor és miből kapott rossz osztályzatot, és hogyan igazolta hiányzásait.

Litresits András, Nagy Blanka ügyvédje a portálnak azt nyilatkozta, hogy személyes adattal való visszaélés miatt terveznek feljelentést tenni az említett médiumok ellen.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!